“ProfiBright, 100% biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen” 

Steun uw Goede Doel!
Koop 100% biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen bij Ricca Clean en steun daarbij uw Goede Doel!
Ons Ricca Clean Team wil graag bijdragen aan een gezonde wereld en het verbeteren van de levensomstandigheden. Daarom zijn wij op zoek naar Stichtingen en Verenigingen, die onze aandacht waard zijn. Die Goede Doelen gaan wij - als we tot een Partnerovereenkomst kunnen komen - maandelijks steunen met een donatie!
 
Brengt u ons in contact met het Bestuur van uw Goede Doel?
Als u uw Goede Doel een warm hart toedraagt, kunt u het Bestuur daarvan wijzen op de mogelijkheid via Ricca Clean op een simpele manier donaties binnen te halen. Als u degene bent, die ervoor zorgt dat wij in gesprek komen met het Bestuur en het resultaat van het overleg is dat wij partners worden, dan doneren wij zodra de juiste stappen zijn gezet namens u € 250,- aan reinigingsmiddelen aan dit Goede Doel. Om maar meteen goed te beginnen!
 
Hoe ziet zo'n samenwerking er uit?
Ricca Clean zet zich in voor een beter milieu door reinigingsmiddelen te verkopen die het milieu niet beschadigen, die biologisch afbreekbaar zijn. In tegenstelling tot veel multinationals, die het milieu vaak links laten liggen, werken wij er hard aan om voor iedereen 'schone producten' betaalbaar te houden.
 
Om iedereen te kunnen vertellen over wat we bereikt hebben, kunnen wij geen onbeperkt reclamebudget inzetten, zoals onze grote broers, zonder de prijs te laten stijgen. Dát is nu juist wat we niet willen! Dan worden onze planeetvriendelijke producten voor u onbetaalbaar en dan bereiken we ons doel niet: een schonere aarde! Wij zoeken partners, die ons helpen groeien, waardoor wij in staat zijn onze partners met donaties te ondersteunen. 
 
Facebook volgers en medestanders van het Goede Doel kunnen ons helpen!
Als wij de Facebookvolgers van de door u aangebrachte Stichting of Vereniging de mogelijkheid kunnen bieden om voor een marktconforme prijs onze planeetvriendelijke reinigingsmiddelen in onze webshop te kopen, dan kunnen een deeltje van de daadwerkelijke aankoopprijs als een kick-back donatie storten bij uw Goede Doel. Omdat reinigingsmiddelen steeds opnieuw worden aangekocht, kan dit maandelijks een aantrekkelijke donatie voor uw Goede Doel opleveren.
 
We bieden uw Goede Doel nog meer mogelijkheden:
Voor elke partner ruimen wij een eigen pagina op onze website in om te vertellen waar ze voor staan, wat ze precies doen en waarom. Ze krijgen de mogelijkheid bezoekers uit te leggen waarom juist zij een donatie nodig hebben. Dat hebben wij over voor een goede partner! 
 
Help ons om de aarde, de mens en het Goede Doel te helpen!
 

Contactgegevens

Ricca Clean Nederland BV
Cannenburg 78
2135 CH Hoofddorp
 
Tel:     088 2400 488
 
KvK:   37102503
BTW:  NL811389352B01
IBAN: NL93INGB0006889420
BIC:   INGBNL2A
 
Maandag t/m Zaterdag 08:00 tot 19:00
Zondag & feestdagen gesloten

 
© 2013 - 2017 Ricca Clean Nederland B.V. Alle Rechten Voorbehouden.
Designed By Webtool4all