“ProfiBright, 100% biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen” 

Stichting AAP

 
 
Stichting AAP
zet zich in voor een betere toekomst voor exotische zoogdieren, zoals apen, wasberen en leeuwen. Helaas bevinden veel dieren zich nog in benarde situaties. Ze worden illegaal verhandeld, als huisdier gehouden of misbruikt in toerisme en entertainment. Stichting AAP pakt het probleem bij de wortels aan. We geven voorlichting en pleiten voor betere wetgeving voor dieren in heel Europa.  
 
De dieren die dringend hulp nodig hebben, vangen we op zodat ze op adem kunnen komen. Ons team helpt ze gezond te worden en weer ‘dier’ te zijn, waarna we een permanent onderkomen voor ze zoeken. Zo is er in onze Nederlandse en Spaanse opvang weer plek voor andere dieren in nood. Bovendien delen we onze kennis en werken we graag samen met soortgelijke organisaties om zo onze impact te vergroten.
 
Visie
Dierenwelzijn staat nog altijd sterk onder druk. Veel exotische dieren leiden geen dierwaardig leven en menselijk handelen (zoals illegale handel, particulier bezit, exploitatie in entertainment of onderzoek) is daar vaak de oorzaak van. Bij AAP verbeteren wij op een duurzame manier het welzijn van deze uitheemse, niet-gedomesticeerde dieren.
 
 Stichting AAP
 
Missie
Stichting AAP wil het verschil maken en duidelijk resultaat zien als het gaat om duurzame verbetering van dierenwelzijn. Dit lukt ons door praktische opvang van dieren te combineren met preventie. We beinvloeden beleid en voorlichting en werken daarbij graag samen met (inter)nationale partners.
 
Filosofie
Actions speak louder than words. Dat hebben we bij Stichting AAP goed begrepen en daarom zijn we zeer actiegericht. Onze heldere visie op het gebied van dierenwelzijn zetten we om naar concrete daden, zo bereik je tenslotte het meest. Aanpakken zit in ons bloed en dat werkt aanstekelijk voor onze donateurs en partnerorganisaties, en zelfs voor regelgevers en handhavers, die stuk voor stuk ook in actie komen.
 
Onze belofte
We zijn zo transparant en efficiënt mogelijk. Daarom staat in ons jaarverslag precies hoe de inkomsten van Stichting AAP gespendeerd worden. Het geld gaat niet naar dikke bonussen voor de directie en zelfs niet naar mooie, nieuwe koffiekopjes in de kantine. Nee, het geld gaat naar de dieren. Zoals het hoort.
 
Bovenstaande is de visie van Stichting AAP. Wat doet Ricca Clean Nederland BV en de mensen die er achter staan? Steunen & doneren
De bovenstaande visie is de reden dat wij al een geruime tijd privé 2 dieren hebben geadopteerd bij Stichting AAP, namelijk het penseelaapje Brad en de leeuw Reza. Zakelijk gezien gaan wij binnenkort ingesprek met Stichting AAP om te kijken of wij reiningsmiddelen kunnen doneren. Ondertussen verzamelen wij wel lege cartridges en mobieltjes in. Wij zouden het leuk vinden als u als onze klant hier aan mee doet. Het kost u niets maar u helpt hier mee wel een zeer goede organisatie.
 
Bij elke order kunt u kiezen voor uw goede doel. Wij zullen dan 10% van het orderbedrag (excl. BTW en verzendkosten) doneren aan uw goede doel: Stichting AAP. Tevens bieden wij onze klanten ook te mogelijkheid om bij hun bestelling een éénmalige donatie te doen. U kunt zelf bepalen wat u éénmalig doneert. Stichting AAP is blij met elke bijdrage.

 
 

Contactgegevens

Ricca Clean Nederland BV
Cannenburg 78
2135 CH Hoofddorp
 
Tel:     088 2400 488
 
KvK:   37102503
BTW:  NL811389352B01
IBAN: NL93INGB0006889420
BIC:   INGBNL2A
 
Maandag t/m Zaterdag 08:00 tot 19:00
Zondag & feestdagen gesloten

 
© 2013 - 2017 Ricca Clean Nederland B.V. Alle Rechten Voorbehouden.
Designed By Webtool4all