“ProfiBright, 100% biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen” 

The Gathering Foundation Europe

 
 
The Gathering Foundation Europe 
staat voor welzijn, zorg, armoedebestrijding en duurzaamheid.
Daarvan is de gezondheid van de mens en van een land afhankelijk. Hieraan te werken is gezien de huidige sociaal-economische situatie een lastige opgave, gezien het feit dat vooral de zorgverzekering steeds verder wordt uitgekleed. Het basispakket voldoet niet meer aan de behoeften; mensen krijgen steeds minder of in sommige gevallen helemaal niets meerThe Gatering Foundation Europ vergoed.
 
Wij zijn dan ook van mening, dat bezuinigen op zorg of fiscale beperkingen betreffende zorgkosten slechts voor nog meer slachtoffers zorgt. Zieke mensen vallen volledig of gedeeltelijk buiten de arbeidsmarkt. Hierdoor belanden ze vaak in de armoede. Het ontbreken van voldoende middelen belemmert hen ook in hun gang naar de zorgspecialist, bij wie ze hun gezondheid moeten kunnen bevorderen, om daarna weer volop te kunnen deelnemen aan de maatschappij en geplaatst of herplaatst te kunnen worden op de arbeidsmarkt.

Het is geen sinecure om te investeren in mensen en bedrijven. Wij willen aan iedereen hulp bieden samen met mensen die hulp willen en kunnen geven.
 
Bovenstaande is de visie van The Gathering Foundation Europe. Wat doet Ricca Clean Nederland BV en de mensen die er achter staan? Steunen & doneren
Bij elke order kunt u kiezen voor uw goede doel. Wij zullen dan 10% van het orderbedrag (excl. BTW en verzendkosten) doneren aan uw goede doel: The Gathering Foundation Europe. Tevens bieden wij onze klanten ook te mogelijkheid om bij hun bestelling een éénmalige donatie te doen. U kunt zelf bepalen wat u éénmalig doneert. The Gathering Foundation Europe is blij met elke bijdrage.

Contactgegevens

Ricca Clean Nederland BV
Cannenburg 78
2135 CH Hoofddorp
 
Tel:     088 2400 488
 
KvK:   37102503
BTW:  NL811389352B01
IBAN: NL93INGB0006889420
BIC:   INGBNL2A
 
Maandag t/m Zaterdag 08:00 tot 19:00
Zondag & feestdagen gesloten

 
© 2013 - 2017 Ricca Clean Nederland B.V. Alle Rechten Voorbehouden.
Designed By Webtool4all