“ProfiBright, 100% biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen” 

Greenspeed

Sinds kort verkopen wij ook de schoonmaakoplossingen van Greenspeed. Hiermee kunnen wij u volledig bedienen van reininigsmiddelen tot slimme schoonmaakoplossingen. 
 
CLEANING THE SMART WAY
 
Greenspeed streeft naar slimme schoonmaakoplossingen met een positieve impact voor mens en milieu. Kiezen voor Greenspeed, dat betekent dat u kiest voor slimme schoonmaakoplossingen. Slim omdat onze producten zeer efficiënt, innovatief en ecologisch zijn. Ze worden grondig getest, maken op een innovatieve manier hygiënisch schoon en dit zonder het gebruik van onnodige chemie.
 
Het mooie aan deze slimme schoonmaakoplossingen is dat ze een positieve impact hebben op de gebruiker, op het milieu en op de schoonmaakbranche.
  • Op de gebruiker,
  • aangezien wij, bij Greenspeed, denken aan de mensen die met onze producten werken. De producten van Greenspeed zijn gebruiksvriendelijk, bevatten geen onnodige schadelijke stoffen en zijn een plezier om mee schoon te maken.
  • Op het milieu,
    want werken met Greenspeed betekent schoonmaken met zo weinig water en een minimum aan duurzame was- en reinigingsmiddelen.
  • Op de schoonmaakbranche,
    door de toevoeging van onze expertise binnen dit vakgebied.
In de schoonmaakwereld worden verschillende kleuren gebruikt voor verschillende onderdelen die schoongemaakt moeten worden.
 
Rood = Sanitair
Blauw = Interieur
Groen= Vloer
Geel = Keuken
 
De overige kleuren daarvoor kunt u zelf een locatie voor kiezen. Aan de moppen zitten kleurlabel zodat deze afgeknipt kunnen worden. Zo weet u zeker dat de mop voor het juiste onderdeel wordt gebruikt.
 
Hier vindt u de schoonmaakartikelen per doelgroep:
Interieur
Sanitair
Glas & Wanden
Keuken
Vloeren
Accesoires

Contactgegevens

Ricca Clean Nederland BV
Cannenburg 78
2135 CH Hoofddorp
 
Tel:     088 2400 488
 
KvK:   37102503
BTW:  NL811389352B01
IBAN: NL93INGB0006889420
BIC:   INGBNL2A
 
Maandag t/m Zaterdag 08:00 tot 19:00
Zondag & feestdagen gesloten

 
© 2013 - 2017 Ricca Clean Nederland B.V. Alle Rechten Voorbehouden.
Designed By Webtool4all