“ProfiBright, 100% biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen” 

Ricca Clean Nederland BV

Ricca Clean Nederland BV is een leverancier in biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen. Wij hebben twee specialisaties. De eerste specialisatie is in producten voor industriële vloerreiniging. De tweede specialisatie zijn reinigingsmiddelen die ECO (conform de Europese richtlijnen) en HACCP goedgekeurd zijn.
 
Bij de samenstelling van ons assortiment is zeer bewust gekozen voor reinigingsmiddelen die, naast dat deze een optimale prijs / kwaliteits- verhouding hebben, voldoen aan alle eisen op het gebied van duurzame productie en biologische afbreekbaarheid. De producten van ProfiBright zijn 100% biologisch afbreekbaar en 100% Dutch Made.
 
Onze producten zijn zowel geschikt voor bedrijven als voor particulieren. Een ieder kan hier de informatie vinden van de producten die wij in ons assortiment hebben. 
 
Heeft u een bedrijf en wilt u graag een sample aanvragen klik dan hier! Onze producten kunt u ook kopen in onze webshop.
 
Ricca Clean Nederland BV levert stipt en exact volgens de afgesproken condities. Wij leveren u het beste op het gebied van reinigingsmiddelen en zijn glashelder in onze algemene voorwaarden en leveringsvoorwaarden.
 
Ricca Clean Nederland BV: Brightens up your world!
 
Sample ProfiBright
Duurzaamheid
 
De door Ricca Clean Nederland BV voor u geselecteerde reinigingsmiddelen zijn 100% biologisch afbreekbaar. Tevens worden bij het productieproces de huidige eisen met betrekking tot duurzaamheid doorgevoerd.
 
Ook met betrekking tot het hergebruik van de verpakkingen van onze reinigingsmiddelen geldt vanzelfsprekend dat wij hieraan optimaal invulling willen geven. Dit impliceert dat wij u de mogelijkheid bieden om de gebruikte verpakkingen (jerrycans & IBC's) van onze reinigingsmiddelen weer in te nemen. 
 
E.e.a. zal, ingeval u hiervan gebruik wenst te maken, in nader overleg met u worden gerealiseerd.
 
”Door alleen 100% biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen te produceren dragen wij ons steentje bij om het milieu te sparen. Doordat wij voor de verpakkingen gerecyclede materialen gebruiken is de besparing voor het milieu gemaximaliseerd. ProfiBright, The Natural Way of Cleaning”
 

Contactgegevens

Ricca Clean Nederland BV
Cannenburg 78
2135 CH Hoofddorp
 
Tel:     088 2400 488
 
KvK:   37102503
BTW:  NL811389352B01
IBAN: NL93INGB0006889420
BIC:   INGBNL2A
 
Maandag t/m Zaterdag 08:00 tot 19:00
Zondag & feestdagen gesloten

 
© 2013 - 2017 Ricca Clean Nederland B.V. Alle Rechten Voorbehouden.
Designed By Webtool4all